Távoktatás

Az Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala távoktatási anyagot ajánl azoknak, akik egyedi időbeosztásban, saját igényeikhez igazodva, rugalmas formában kívánnak szellemitulajdon-védelmi ismereteket elsajátítani.

A távoktatási tanfolyamok alapfokú ismereteket kínálnak az összes iparjogvédelmi oltalmi formáról és a szerzői jogról, illetve az oltalmak megszerzésére irányuló eljárásokról, emellett betekintést nyújt a legfontosabb szellemitulajdon-védelmi információforrásokba is.

A képzés elvégzése nem vizsgaköteles, ezért elsősorban azoknak ajánljuk, akik alapvető információkat kívánnak elsajátítani, de nincs szükségük a tudás megszerzését igazoló bizonyítványra. Amennyiben a tudást igazoló bizonyítvány megszerzése a cél, az alapfokú iparjogvédelmi tanfolyamot ajánljuk szíves figyelmébe.

A hivatal távoktatási kurzusa térítésmentesen látogatható, a tananyag elsajátítása a regisztrációt követően automatikusan generált belépési adatokkal bármikor azonnal megkezdhető. Az SZTNH folyamatosan dolgozik további nyílt távoktatási kurzusok kidolgozásán.  Látogasson el rendszeresen honlapunkra az új tananyagokért!

Felsőoktatási intézményben tanuló hallgatók részére kínált távoktatási anyagunk szintén az alábbi linken érhető el.

Tovább a távoktatási kurzusra.