Keresés

   E-NYILVÁNTARTÁS

   E-KUTATÁS

   E-IRATBETEKINTÉS

 

KERESÉS

Az SZTNH oldalain található információk közt a fejléc keresés funkcióját használva tud célirányosan az oldaltartalmak közt keresni.

A hivatal adatbázisait a címlapról a Hogyan tájékozódhatok a honlapon? oldaláról, valamint a Szakmai felhasználóknak összeállított oldalakról érheti el.

 

TÁJÉKOZÓDÁS

Az SZTNH új portálján két úton: a címlapon vagy a szakmai felhasználóknak készült oldalon lehet elindulni.

CÍMLAP: itt az általános tájékozódást szolgáló információk, hírek és további, a nagyközönség érdeklődésére számot tartó információk láthatók.

SZAKMAI FELHASZNÁLÓKNAK: a szellemitulajdon-védelemmel hivatásszerűen foglalkozó szakemberek, a hivatal ügyfelei a fejlécben elhelyezett menüre kattintva érhetik el a számukra kialakított oldalt, ahol a jól ismert rendben: az oltalmi formák, illetve a Hivatal további hatósági tevékenységével kapcsolatos információk találhatók meg.

Az ún. lábléc minden oldalon egyforma; az SZTNH szempontjából fontos, adott esetben kötelező adatok, információk kaptak itt helyet.

 

LEGGYAKRABBAN HASZNÁLT SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Az alábbiakban a honlapstatisztika alapján leggyakrabban keresett szolgáltatások sorrendjében adjuk meg azok elérését. (A névre kattintva közvetlenül is behívható az adott szolgáltatás.) A honlap tartalmára a fejlécben található kereső mezőbe írt szavak, kifejezések segítségével lehet rákeresni.