Adatvédelem

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (a továbbiakban: SZTNH) kiemelt figyelmet fordít arra, hogy működése során az adatvédelemre vonatkozó jogszabályoknak, iránymutatásoknak és ajánlásoknak, továbbá a kialakult adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően járjon el.

Az SZTNH az ügyfeleit és a tevékenysége, működése iránt érdeklődőket – beleértve a honlapjának látogatóit is – megillető tájékoztatás érdekében rendszeresen aktualizálja az általa kezelt személyes adatokra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót, amelyet jelen oldalon közzétesz. Annak érdekében, hogy a honlapját felkereső személyek könnyebben el tudják érni az őket érdeklő információkat, az SZTNH elkészítette a honlap használatára és az e-ügyintézési szolgáltatások igénybe vételére vonatkozó tájékoztatást is.

Az SZTNH adatvédelmi tisztviselője és elérhetőségei
Dr. Schultz Márton
adatvedelem [169] hipo [961] gov [961] hu
06-1/474-5941
1438 Budapest, pf. 415.

Amennyiben kérdése, észrevétele, esetlegesen panasza lenne az SZTNH adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban, kérjük, keresse meg az SZTNH adatvédelmi tisztviselőjét.

Az adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat kötelező alkalmazásáról az 1/2021. (VII. 8.) SZTNH utasítás rendelkezik, míg az adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat külön dokumentumban érhető el.