Adatvédelem

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (a továbbiakban: SZTNH) kiemelt figyelmet fordít arra, hogy működése során az adatvédelemre vonatkozó jogszabályoknak, iránymutatásoknak és ajánlásoknak, továbbá a kialakult adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően járjon el.

Az SZTNH az ügyfeleit és a tevékenysége, működése iránt érdeklődőket – beleértve a honlapjának látogatóit is – megillető tájékoztatás érdekében rendszeresen aktualizálja az általa kezelt személyes adatokra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót, amelyet jelen oldalon közzétesz. Annak érdekében, hogy a honlapját felkereső személyek könnyebben el tudják érni az őket érdeklő információkat, az SZTNH elkészítette a honlap használatára és az e-ügyintézési szolgáltatások igénybe vételére vonatkozó tájékoztatást is.

 

Amennyiben kérdése, észrevétele, esetlegesen panasza lenne az SZTNH adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban, kérjük, keresse meg az SZTNH adatvédelmi tisztviselőjét, dr. Hegedüs Krisztinát az adatvedelem [169] hipo [961] gov [961] hu e-mail címen, a +36-20/297-1266 mobilszámon, a +36-1/312-4400 központi telefonszámon vagy postai úton a 1438 Budapest, pf. 415. levélcímen.