IP Scan (szellemivagyon-diagnózis)

Térítésmentes tanácsadás kis-és középvállalkozások szellemivagyon-gazdálkodásának elősegítésére.

A tudatos szellemivagyon-menedzsment a gazdasági sikert megalapozó innovációs folyamat egyik fontos eleme. A vállalkozások többsége tudja ezt, de nincsenek meg a kellő ismeretei, tapasztalatai a hatékony megvalósításhoz.

Az IP Scan szolgáltatás célja ennek az ellentmondásnak a feloldása azzal, hogy testre szabottan ad támpontokat a vállalkozások számára a szellemi vagyonuk jogi védelmének lehetőségeiről.

Az IP Scan szolgáltatás igénybevétele olyan innovatív vállalkozásoknak ajánlott, amelyek az utóbbi években a kutatás-fejlesztés területén lépéseket tettek, és úgy gondolják, hogy a hatékony üzletmenet érdekében fel kívánják használni, illetve az eddiginél hatékonyabban kívánják felhasználni a szellemitulajdon-védelem eszköztárát.


További tájékoztatás»

Jelentkezési lap» (kitölthető pdf űrlap) 

Technikai útmutató a jelentkezési lap kitöltéséhez!

A letölthető dokumentum pdf alapú, számítógép segítségével kitölthető űrlapot tartalmaz.

A jelentkezési lap megtekintéséhez, kitöltéséhez és elküldéséhez a számítógépén kell, hogy legyen megfelelő Acrobat Reader (vagy ezzel egyenértékű pdf olvasó) program. Amennyiben nincsen, akkor az ingyenes Adobe Acrobat Reader-t itt tudja letölteni. 

Ha böngészőben nyitja meg a pdf fájlt, akkor a „BEKÜLDÉS" gomb nem fog működni.
Ebben az esetben a fájlt -- >>töltse le a gépére; >>írja be a válaszokat az üres mezőkbe; >>a kitöltött lapot mentse el a gépére; >>az elmentett jelentkezési lapot a levelező rendszerén keresztül csatolmányként juttassa el az sztnh [169] hipo [961] gov [961] hu email címre.

Adatkezelési tájékoztató»

Általános szerződési feltételek»