A Gazdaságfejlesztési Operatív Program és a Regionális Operatív Programok K+F és innováció tárgyú forrásaiból a kis- és középvállalkozásoknak nyújtott támogatások szabályai

Az önkormányzati és területfejlesztési miniszter 29/2007. (X. 16.) ÖTM rendelete szabályozza a Gazdaságfejlesztési Operatív Program Kutatás-fejlesztés és innováció a versenyképességért prioritása, valamint a Regionális Operatív Programok keretében meghirdetésre kerülő kutatás-fejlesztési és innováció (K+F+I) tárgyú konstrukciókra rendelt források terhére az EK-szerződés 87. és 88. cikkének a kis- és középvállalkozásoknak nyújtott állami támogatásokra történő alkalmazásáról szóló, 2001. január 12-i 70/2001/EK bizottsági rendelet alapján nyújtható támogatások jogcímeit, a támogatások részletes szabályait, a kedvezményezettek körét, a támogatások formáit, mértékét, a támogatási kategóriákat, az elszámolható költségeket és a kizáró okokat.

A rendelet célja a hazai kis- és középvállalkozások K+F+I aktivitásának növelése, a létező kapacitások és eredmények jobb hasznosítása, illetve a K+F+I folyamat szereplői közötti együttműködésnek az ösztönzése.

A rendelet szövege letölthető PDF formátumban.

2007/11/05