Megújult az Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Szemle

Az Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Szemle a Magyar Szabadalmi Hivatal kéthavonta publikált folyóirata, amely 2006. január 1-jétől önálló, megújult formában jelenik meg. Kiadványunk továbbra is az iparjogvédelem és a szerzői jogi védelem kérdéseinek elemző értelmezését tartalmazó tanulmányokat teszi közzé, jogeseteket tárgyal, tartalmazza továbbá a szellemitulajdon-védelem aktuális eseményeire vonatkozó híreket és nemzetközi kitekintőt.

Az Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Szemle egyes számai megvásárolhatók a Magyar Szabadalmi Hivatal Ügyfélszolgálatán (Budapest, 1054 Akadémia utca 21.). <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Előfizethető a Magyar Posta Rt. Hírlapelőfizetési Irodában (HELIR), Budapest VIII., Orczy tér 1. (levélcím: 1900 Budapest), valamennyi postán és a kézbesítőknél.

Egyedi füzetek ára: 1 150 Ft.
Évi hat füzet ára 6 900 Ft, fél évre 3 450 Ft.
Az árak az áfát is tartalmazzák.

A folyóirat internetes változata megjelenéskor tartalmazza a tartalomjegyzéket és az egyes cikkek kivonatát, majd a megjelenéstől számított hat hónap múlva csatoljuk a kiadvány teljes tartalmát PDF formátumban.

 

2006/03/01