Adatvédelem

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (a továbbiakban: SZTNH) kiemelt figyelmet fordít arra, hogy működése során az adatvédelemre vonatkozó jogszabályoknak, iránymutatásoknak és ajánlásoknak, továbbá a kialakult adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően járjon el.

Az SZTNH az ügyfeleit és a tevékenysége, működése iránt érdeklődőket – beleértve a honlapjának látogatóit is – megillető tájékoztatás érdekében rendszeresen aktualizálja az általa kezelt személyes adatokra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót, amelyet jelen oldalon közzétesz. Annak érdekében, hogy a honlapját felkereső személyek könnyebben el tudják érni az őket érdeklő információkat, az SZTNH elkészítette a honlap használatára és az e-ügyintézési szolgáltatások igénybe vételére vonatkozó tájékoztatást is.

Az SZTNH adatkezelési tájékoztatója itt érhető el.

A honlap használatára és az e-ügyintézési szolgáltatások igénybe vételére vonatkozó webes adatkezelési tájékoztató itt érhető el.
 
Amennyiben kérdése, észrevétele, esetlegesen panasza lenne az SZTNH adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban, kérjük, keresse meg az SZTNH adatvédelmi tisztviselőjét, dr. Hegedüs Krisztinát az adatvedelem [169] hipo [961] gov [961] hu e-mail címen, a 06-1/312-4400 telefonszámon vagy postai úton a 1438 Budapest, pf. 415. levélcímen.