Szeminárium az ipari minták nemzetközi letétbe helyezéséről szóló Hágai Rendszerről

A Szellemi Tulajdon Világszervezete (World Intellectual Property Organization, WIPO) 2018. július 19-én Genfben szemináriumot rendez az ipari minták nemzetközi letétbe helyezéséről szóló Hágai Rendszerről. A szemináriumon a Hágai rendszer bemutatása mellett a résztvevők tájékoztatást kapnak az informatikai fejlesztésekről, az új szolgáltatásokról és az adatbázisról, illetve a Japánra, Koreára, Oroszországra és az Egyesült Államokra vonatkozó megjelölések sajátosságairól is.

A szeminárium munkanyelve az angol.

Időpont:
A szeminárium 2018. július 19-én 09:00-kor kezdődik és 17:00-kor ér véget.

A szeminárium helyszíne:
a WIPO genfi székháza, Room B
(34, chemin des Colombettes, Genf)

Regisztráció:
A jelentkezéshez online regisztráció szükséges:
https://www3.wipo.int/eventregistration/hague.xhtml?lang=en

Jelentkezési határidő: 2018. július 5.

Regisztrációs díj: 300 CHF, amely tartalmazza a szemináriumon való részvételt, a dokumentumokat, az ebédet és a kávészüneteket. A regisztráció a regisztrációs díjnak a WIPO-hoz történő beérkezésével válik véglegessé.

 

Az online regisztráció elvégzése után a résztvevők a regisztrációs számot tartalmazó e-mailt kapnak. A regisztráció kizárólag 2018. július 12-ig törölhető. Ezt követően a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre.

A regisztrációval kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket a  https://www3.wipo.int/contact/en/hague/ oldalon lehet megküldeni.

A névkitűzőket a WIPO New Access Centerben lehet átvenni (34, chemin des Colombettes, Genf, a WIPO AB épület északi oldala) 2018. július 19-én 08:00 órától.  Ehhez szükséges bemutatni a regisztráció visszaigazolásáról szóló e-mailt és azonosításra alkalmas fényképes okmányt. Regisztráció 08.00 órától.

A WIPO épületében csak névkitűzővel lehet tartózkodni.

 

További információ és dokumentáció:
http://www.wipo.int/meetings/en/details.jsp?meeting_id=48106.

Az utazásról és a szállásfoglalásról a résztvevők egyénileg gondoskodnak.

2018/05/15