MEGÁLLAPODÁS A HAZAI TALÁLMÁNYOK SIKERÉÉRT

A létrejött megállapodásban a felek rögzítették, hogy elkötelezettek a kormányzat meghirdetett gazdaságstratégiai céljainak megvalósítása, a magyar innovációk támogatása, a szereplők közötti hatékonyabb együttműködés elősegítése iránt. Közös cél, hogy a hazai újításokból, piacképes termékek legyenek és a találmányok hasznosításából a magyar gazdaság és a feltalálók profitáljanak.

A VALOR Hungariae Zrt. fontos szerepet vállal az innovációk eredményesebb hasznosítását célzó nemzetgazdasági törekvések megvalósításában, különös tekintettel arra, hogy a hazai találmányok professzionális hasznosításából a magyar gazdaság és a feltalálók profitáljanak.

Pomázi Gyula Zoltán az SZTNH elnöke a megállapodásról elmondta, hogy az SZTNH iparjogvédelmi kutatási, valamint információs szolgáltatást nyújt a VALOR részére. Ezen túlmenően az SZTNH az ügyfélszolgálati tájékoztatási tevékenységén túlmutató állami innovációtámogató és mentoráló tevékenység ellátása körében felhívja a hozzá forduló ügyfelek figyelmét a VALOR HUNGARIAE Zrt.-re, elsősorban annak érdekében, hogy azok szakmai támogatást kaphassanak az innováció folyamata során.

2019/10/11