A WIPO ingyenes webináriumot biztosít a nemzetközi design bejelentésekről bárki számára

A WIPO (Szellemi Tulajdon Világszervezete) ingyenes, interaktív webináriumokat tart a Hágai Rendszerről az érdeklődők számára, amelyek értékes gyakorlati információkat tartalmaznak mind a nemzetközi ipariminta-oltalmi bejelentések megtételéről, mind pedig a regisztrációs ügyintézésről. Ez a lehetőség mindenki számára hasznos támogatást jelent, aki valamely design-ját nemzetközi védelemben szeretné részesíteni.

Annak, aki részt kíván venni az egyik vagy akár az összes webináriumon, nem kell mást tennie, mint a honlapon kiválasztani a megfelelő esemény linkjét és kitölteni a regisztrációs adatlapot. A későbbiekben e-mailben fogják a regisztrálóknak megküldeni a részvételhez szükséges linket és kódot. A webináriumok listáját rendszeresen frissíti a Nemzetközi Iroda. Az eseményeket mobilon keresztül is el tudják érni a résztvevők, de minden eszközön legalább 1 Mbps sebességű internetre van szükség.

Ha pedig korábbi webináriumok tartalma érdekelné Önt, erre a linkre kattintva válassza ki a már megtartott rendezvény nevét, majd kattintson a ’Video on demand’ lehetőségre.

A részvételre alkalmas operációs rendszerek, böngészők és egyéb követelmények listája a használt rendszerrel kapcsolatban megtalálható a weboldalon.

A WIPO felületén lehetővé teszi azt is, hogy az ügyfelek, akár egyéni igényeik érdekében, jelezzék, hogy milyen témákról szeretnének hallani a jövőben.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalán keresztül vagy a WIPO-nál közvetlenül benyújtható nemzetközi ipariminta-oltalmi bejelentésekről honlapunkon itt olvashat bővebben.

2021/02/15