Start-up Guide

Pályakezdőket segít a Magyar Formatervezési Tanács

 

A Start Up Guide legújabb verziója, a SUG 10.0

  

A kifejezetten mikro- és kisvállalkozók számára összeállított üzleti működtetési és fejlesztési tanácsokkal szolgáló kiadvány legfrissebb változata idén is számos újdonságot kínál. A Magyar Formatervezési Tanács gondozásában, elektronikus formában megjelenő útmutató nélkülözhetetlen információkat tartalmaz az újonnan vállalkozást alapító vagy már működtető kreatívipari vállalkozások számára számára.

Az átlátható struktúrába rendezett elektronikus jegyzet segítséget nyújt a kreatív generáció fiataljainak, végzős design- és művészeti hallgatóknak, pályakezdőknek és újrakezdőknek abban, hogy a korlátlan lehetőségeket kínáló kreatívipari-piaci környezetben érvényesülnitudjanak.

A 2007-ben indult Start Up Guide idén megújult külsővel jelenik meg, de a kiadvány tartalmát illetően is jelentős frissült: nemcsak a korábbi fejezetek aktualizálását tartalmazza, hanem kiegészült a közösségi finanszírozás részleteivel, belekerült az iránymutatás arra vonatkozóan, hogy egy ötletből hogyan lehet befektetői prezentáció, és kitér a Széchenyi 2020 programra is. A kötetet naprakész táblázatok és fogalomtár egészíti ki, amely új címszavakkal is gyarapodott.

A Magyar Formatervezési Tanács által gondozott Start Up Guide 10. elektronikus formában (PDF) érhető el. A kiadvány PDF formátumban ingyenesen, korlátozások nélkül letölthető weboldalunkról, illetve önálló microsite oldaláról, a http://kreativipar.startupguide.hu/ oldalról. A kiadványt a Magyar Formatervezési Tanács megbízásából a Pressonline Kommunikációs Tanácsadó Kft. készítette.

http://kreativipar.startupguide.hu 
www.mft.org.hu/startupguide