Tudatosságnövelő rendezvények és céltanfolyamok

Tudatosságnövelő rendezvények

Az SZTNH egyik kiemelt feladata, hogy eljuttassa a szellemitulajdon-védelemmel kapcsolatos ismeretanyagot az érdeklődőkhöz, és növelje a szellemitulajdon-védelmi tudatosságot a magyar társadalomban és gazdaságban. Ennek a célnak az érdekében komoly múltra visszatekintő, éves rendezvénysorozatot szervezünk regionális partnerek bevonásával.

A rendezvényeken a hivatal munkatársai és meghívott szakemberek az iparjogvédelemhez, a szerzői joghoz, illetve a hivatal hatáskörébe tartozó egyéb tevékenységekhez (pl. K+F minősítés) kapcsolódó legfontosabb témákról tartanak előadást. Az igényeknek megfelelően olyan további témák is bemutatásra kerülnek, mint a szellemitulajdon-védelem gazdasági szerepe, az oltalmak hasznosításával kapcsolatos témák, az adózás, illetve a marketing.

Következő rendezvényünkről érdeklődjön regionális partnereinknél. Partnereink elérhetőségét az Együttműködő partnereink oldalon találja.

 

Céltanfolyamok

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szakmai, társadalmi szervezetek, cégek, vállalkozások, illetve oktatási intézmények felkérésére a szellemi tulajdonvédelemmel kapcsolatos rövid képzéseket, céltanfolyamokat is szervez.

A céltanfolyamok tematikáját és terjedelmét előadóink az érdeklődők igényeihez, szakmai felkészültségéhez igazítják. Ezeken a képzéseken kifejezetten gyakorlatorientált témákat dolgozunk fel. Így a résztvevők megismerkedhetnek például az iparjogvédelem szerepével a gazdasági döntés-előkészítő folyamatokban, illetve az újdonságkutatási módszerekkel és lehetőségekkel.

Céltanfolyamok szervezésével kapcsolatban bővebb felvilágosítással oktatási ügyintézőnk szolgál.

Tel.: +36 (1) 474 5548
Fax:  +36 (1) 331 2596
E-mail: oktatas [169] hipo [961] gov [961] hu