Versenyképesség és fenntarthatóság

A Magyar Formatervezési Tanács Versenyképesség és fenntarthatóság című, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal és a Nemzeti Külgazdasági Hivatallal közösen szervezett szakmai rendezvénye november 28-án várja az érdeklődőket a Benczúr utca 24. szám alatt.

Az egynapos konferencia egyben a Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj szakmai rendezvénye, melyen meghívott előadónk dr. Bauer András, a Corvinus Egyetem Marketing Tanszékének vezetője, az MFT-tagja. A kerekasztal beszélgetésen részt vesz többek között Cserpes István, a 2013. évi Design Management Díjban részesült Cserpes Sajtműhely Kft. tulajdonosa, Cosovan Attila DLA, a Co&Co Designcommunication Kft. ügyvezetője – termékük, a DSI Inhalo a 2013. évi Magyar Formatervezési Díj termékdíjasa –, valamint dr. Nikodémus Antal, a Nemzetgazdasági Minisztérium Innovációs és K+F Főosztályának főosztályvezetője, az MFT-tagja.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A konferencia részletes programja és online regisztrációs felület:http://seed.hu/hirek/eco-design-konferencia

További információért keresse Kiss Andreát az akiss [169] seed [961] hu e-mail címen vagy a +36-1 212-2179 telefonszámon.