Magyarország formái Barcelonában!

2014. április 24.

Magyarország Főkonzulátusa, az Institut de Cultura de Barcelona (Barcelona Önkormányzatának Kulturális Intézete) a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület és a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésében  és szervezésében kerül megrendezésre a Magyarország Formái című kiállítás a Disseny Hub Barcelonában. A kiállításon a fiatal, hazai formatervezők mutatkoznak be, köztük több Magyar Formatervezési Díjat és Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjat elnyert alkotó.

A kiállítás megnyitója  2014. áprlis 24-én csütörtökön, 20.30-kor lesz, a tárlat megtekinthető 2014. május 11-ig, minden nap 10.00 (hétfőn: 16.00) és 20.30 óra között a Disseny Hub Barcelonában (Vestíbul Ávila, Pl. de les Glories Catalanes, 37-38 Barcelona).

A kiállításhoz egy félnapos workshop is kapcsolódik, melyen a Magyar Formatervezési Tanács és a Design Hét Budapest is képviselteti magát egy-egy előadással. A programsor célja Magyarország designszempontú, árnyalt bemutatása hosszú távú intézményi együttműködések és üzleti partnerségek kialakítása érdekében, mely egyben részét képezi a Magyarország tíz éves EU tagságát ünneplő rendezvénysorozatnak.