A Start Up Guide legújabb verziója, a SUG 10

A kifejezetten mikro- és kisvállalkozók számára összeállított üzleti működtetési és fejlesztési tanácsokkal szolgáló kiadvány legfrissebb változata idén is számos újdonságot kínál. A Magyar Formatervezési Tanács gondozásában, elektronikus formában megjelenő útmutató nélkülözhetetlen információkat tartalmaz az újonnan vállalkozást alapító vagy már működtető fiatalok számára.

A 10. változat minden fejezete frissített, aktualizált tartalommal jelenik meg, szerepelnek benne a célcsoportot érintő jogszabályi és adózási változások, valamint a megváltozott cafeteria rendszer is. Önálló fejezetet szól a kockázati tőkét keresőknek és külön egységben található egy forrástérkép kisvállalkozásoknak. Bővített fejezet foglalkozik a pályázaton való részvételt érintő és segítő tanácsokkal és az online kommunikációval (QR kódok használata és PR kommunikáció/branding). A kötetet naprakész táblázatok és fogalomtár egészíti ki, amely új címszavakkal is gyarapodott.

A 2007-ben útjára indított kezdeményezés igazi sikertörténet, hiszen a fejezetek összeállításában közel harminc, elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkező szerző működött közre. Az elmúlt években a Start up Guide egy 200 oldalas komoly, több felsőoktatási intézményben is segédanyagként használt tankönyvvé fejlődött.

A kiadvány PDF formátumban ingyenesen, korlátozások nélkül letölthető weboldalunkról. A kiadványt a Magyar Formatervezési Tanács megbízásából a Pressonline Kommunikációs Tanácsadó Kft. készítette.