Mire vállalko(z)zunk? Elkészült a Start-up Guide 8.0 verziója!

A kifejezetten mikro- és kisvállalkozók számára összeállított üzleti működtetési és fejlesztési tanácsokkal szolgáló kiadvány legfrissebb változata jó néhány újdonságot kínál. A Magyar Formatervezési Tanács gondozásában, elektronikus formában megjelenő útmutató nélkülözhetetlen információkat tartalmaz az újonnan vállalkozást alapító és már működtető fiatalok számára.

A tavasszal kiadott 8.0 változat minden fejezete frissített, aktualizált tartalommal jelenik meg, szerepelnek benne a célcsoportot érintő jogszabályi és adózási változások, valamint a megváltozott cafeteria rendszer is. Önálló fejezetet szól a kockázati tőkét keresőknek és külön egységben található egy forrástérkép kisvállalkozásoknak. Bővített fejezet foglalkozik a pályázaton való részvételt érintő és segítő tanácsokkal és az online kommunikációval (QR kódok használata és PR kommunikáció/branding). A kötetet naprakész táblázatok és fogalomtár egészíti ki, amely új címszavakkal is gyarapodott.

A 2007-ben útjára indított kezdeményezés igazi sikertörténet, hiszen a fejezetek összeállításában majd harminc, elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkező szerző működött közre. Az elmúltévekben a Start up Guide egy közel 200 oldalas komoly, több felsőoktatási intézményben is segédanyagként használt tankönyvvé fejlődött.

A kiadvány PDF formátumban ingyenesen letölthető weboldalunkról, olvasható a www.startupguide.hu-n, is.