Design Management Díj és Magyar Formatervezési Díjak 2013

Ez év szeptember 30-án új helyszínen, a Műcsarnokban adják át a hazai designszakma legrangosabb elismeréseit, a 2013-as Design Management Díjat és a Magyar Formatervezési Díjat.

A Magyar Formatervezési Tanács kezelésében, a nemzetgazdasági miniszter által immáron 34. alkalommal meghirdetett Magyar Formatervezési Díjat idén is négy kategóriában – termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka – ítéli oda a hazai design legkiemelkedőbb teljesítményeiért a neves tervezőkből, szakemberekből álló bírálóbizottság.

Az ebben az évben ötödik jubileumát ünneplő Design Management Díj átadására a hagyományok szerint a Magyar Formatervezési Díjakkal egy időben kerül sor. A figyelmet a hazai designszakma és a gazdasági szféra együttműködésének fontosságára irányító díj elismeri és bemutatja, hogyan segítheti a design alkalmazása és szakszerű menedzselése egy szervezet célkitűzéseinek megvalósítását és eredményes működését.

A Design Management Díj és a Magyar Formatervezési Díj pályázat elismert alkotásaiból rendezett tárlat azt mutatja be, hogy az újító szellemben, a friss ötletekben rejlő kreatív potenciálra építkezve jelentős távlatokat nyithatunk hazánk kreatív ipara, de a gazdaság egésze számára is, s így a versenyképesség növelésének, az innovációnak, a vállalkozásfejlesztésnek az alapját teremthetjük meg.

A díjátadó ünnepségre – ami egyben a díjazott és a kiemelt pályamunkákat bemutató kiállítás megnyitója is – szeptember 30-án, 17:00 órai kezdettel kerül sor a Műcsarnokban (1146 Budapest, Dózsa György út 37.).
Belépés meghívóval!

A kiállítás október 1. és 20. között várja a látogatókat (K-Sze, P-V: 10:00-18:00, Cs: 12:00-20:00).