Budapesten tart előadást Karim Rashid!

Karim Rashid, korunk egyik legnépszerűbb sztárdesignere, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) auditóriumában február 3-án, csütörtökön, 16:00 órai kezdettel tart előadást, ami a nagy érdeklődésre való tekintettel, a karzat előterében elhelyezett kivetítőn is nyomon követhető lesz. Az Auditórium előtt pedig a kivételesen gazdag életművel büszkélkedő tervező Magyarországon is kapható tárgyaiból összeállított minitárlat tekinthető meg február 2. és 4. között, minden nap 10:00-től 17:00-ig. Mindezeken túl, február 2. és március 6. között a Design Terminál Erzsébet téri épületének kirakatában az érdeklődők a Design Híradó keretében ismerkedhetnek meg Karim Rashid munkásságával.

A program a Gorenje szlovéniai központja, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Magyar Formatervezési Tanács, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Design Terminál Nonprofit Kft. együttműködésében valósul meg.

 

Karim Rashid budapesti látogatásának programja:
Karim Rashid előadás
2011. február 3., 16:00
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Auditórium
1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

Minitárlat Karim Rashid munkáiból
2011. február 2-4., minden nap 10:00-17:00
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, I. emelet
1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

Szervezők: Design Group Kft és Moholy-Nagy Művészeti Egyetem

Szponzorok: Gorenje Budapest Kft., Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, Magyar Formatervezési Tanács, Design Terminál Nonprofit Kft., Nemzeti Kulturális Alap, MOMELine, Val Kft., Gentleman Magazin