Keressük a legjobb designmenedzsment teljesítményeket!

A Magyar Formatervezési Tanács által 2009-ben alapított Design Management Díj azokat a szervezeteket díjazza, melyek példaértékű eredményeket és működési modelleket mutatnak fel a designmenedzsment hatékony projekt és szervezeti integrációja révén, hazai és nemzetközi szinten is felhívták magukra a figyelmet. 

Évente bruttó 1 millió forintban részesül a legkiválóbbnak ítélt vállalat, intézmény, valamint elismerő oklevélben részesülnek a bírálóbizottság által szintén kimagaslóan eredményesnek ítélt gazdálkodó szervezetek. 

A díjat jelölés alapján lehet elnyerni. A díjra - a bírálóbizottság tagjain kívül - bárki jelölést tehet (saját szervezet is jelölhető). A díjra jelölhető minden olyan jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, cég, szervezet, intézmény (a továbbiakban együtt: szervezet), amelynek székhelye Magyarország területén van. 

A díjat elnyerheti bármilyen termelő vagy szolgáltatásokat nyújtó szervezet, amelynek tevékenységében hangsúlyos szerepe van a design alkalmazásának, és amely a jelen felhívást megelőző 5 évben végzett tevékenysége során a designmenedzsment alkalmazásával példamutató eredményt ért el. 

Az aktuális felhívás és jelölőlap letölthető innen

A pályázattal kapcsolatos további részletek, valamint a korábbi évek elismertjei elérhetőek itt.

2017/03/16