Július 30-áig még nevezhetnek a bruttó 1 millió forintos díjra!

A Magyar Formatervezési Tanács 2009-ben alapította a Design Management Díjat, a designmenedzsment szemléletű vállalatirányítás elismerésére, célja, hogy bemutassa, a, annak vállalatmenedzsmentbe integrált designmenedzsment szemlélet hogyan járul hozzá egy-egy szervezet küldetésének megvalósításához, illetve, hogy elismerje ennek kiváló hazai példáit.

Várjuk azon szervezetek nevezését, akik magukénak vallják a Díj által közvetített értékeket, továbbá ezen működési elvek alkalmazását tekintik sikerük zálogának. Ehhez csak a nevezési lap, rövid kérdőívünk, és egy egyoldalas szöveges bemutatkozás szükséges, illetve bármi olyan kiegészítő dokumentáció, mely bemutatja a szervezet tevékenységét.

A korábban elismert szervezetekben közös, hogy üzletvitelükben stratégiai fontosságú és működési folyamataikat áthatja a „design thinking” megközelítés, élményteremtésre törekedve sikeresen váltanak ki pozitív érzelmeket a felhasználókban, szem előtt tartják a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait, s mindezen értékek részeivé válnak a vállalati kultúrának. Az elmúlt évek díjazottja volt többek között a SIXAY Bt. – sixay furniture, a HAMERLI / 1861 Kesztyűmanufaktúra Pécs, a Rózsavölgyi Csokoládé Kft., a Hello Wood Kft., a GIA Form Kft., a Cserpes Sajtműhely Kft., valamint a TUNGSRAM-Schréder Kft.

A Díj elismertjei az október 4-13. között megrendezésre kerülő Design Hét Budapest fesztiválunk kiemelt eseményeként kerülnek bemutatásra.

2019/07/09