HAMAROSAN ÚJRA DESIGN HÉT BUDAPEST!

A Design Hét Budapest melynek idei mottója a flow, díszvendégei pedig a balti országok hazánk legjelentősebb, kihagyhatatlan designünnepévé vált. Fő célként a szemléletformálást, a tervezők és a vállalkozások közötti együttműködések ösztönzését és ezáltal a hazai designökoszisztéma gazdasági szerepének erősítését tűzte ki célul a programsorozat. Ennek érdekében számos közösségépítő eseményre kerül sor a tíznapos rendezvény keretében.

Az érdeklődők többek közt olyan programokon vehetnek részt, mint a népszerű Nyitott Stúdiók vagy Design Túrák, előadásokat hallgathatnak social design, service design vagy éppen flow témakörben. Kurrens információt kaphatnak a hazai autóipar és a design kapcsolatáról, fa- és bútoriparról. A Design Hét Budapesthez kapcsolódó partnerek – designstúdiók, műhelyek, múzeumok, oktatási intézmények, kulturális intézetek – idén is saját rendezvényeikkel várják a látogatókat. A rendkívül színes programválaszték kiállításmegnyitóktól a workshopokig és kerekasztal-beszélgetésekig, a jógától és gasztroeseménytől az aukcióig, a vásároktól a nyílt napokig terjed.

A 2019-es programok között már lehet szemezgetni az online is elérhető programfüzetben, melyet a friss híreket és információkat tartalmazó honlapra kattintva lehet letölteni: https://designhet.hu/2019/

A Design Hét Budapest védnöke és finanszírozója a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, szervezője a Magyar Formatervezési Tanács.

2019/09/25