Graduation Projects 2019

Aktuális évi BA és MA diplomával pályázhatnak a visegrádi országok fiatal tervezői, rövid leírás és 10 kép elektronikus benyújtásával.

18. alkalommal hirdetik meg a Graduation Projects felhívását, a visegrádi országok design diploma seregszemléjét, mely egyaránt nyitott a visegrádi országok egyetemein megvédett diplomamunkák és a visegrádi országok állampolgárai más országban megvédett diplomamunkái előtt.

A projektet a lengyel Zamek Cieszyn koordinálja, a kezdeményezésnek a Magyar Formatervezési Tanács is szakmai partnere. Az idei Graduation Projects felhívásra október 31-éig várják a diplomapályázatok beérkezését formatervezés és grafika kategóriában. A pályázatokat két fordulóban értékeli a nemzetközi bírálóbizottság.

A kiválasztott projektek 2020 elején, a Zamek Cieszyn 15 éves születésnapi szakmai rendezvényén kerülnek kiállításra, ezt követően nemzetközi kiállítás keretében mutatkozhatnak be. Bízunk benne, hogy a korábbi évek sikereihez hasonlóan az idei mezőnyben is sok magyar diplomamunkával találkozhatunk!

További részletek, pályázati feltételek: https://www.graduationprojects.eu/en/news/89

A felhívás online jelentkezési felület itt, jelentkezési szabályzata itt érhető el.

2019/07/10