reddot design award

 

Az esseni székhelyű Design Zentrum Nordrhein Westfalen 2005. évben partnerkapcsolatot ajánlott fel Magyarországnak és a Magyar Formatervezési Tanácsnak. Ebben az évben jelentős kedvezménnyel jelentkezhetnek magyar gyártók és tervezők a reddot díjra.

Néhány szó a díjról:

A reddot, a legnagyobb nemzetközi design-díjak egyike, 2005-ben ünnepli alapításának 50. évfordulóját. A díj a kiváló minőség és formai kialakítás garanciája, amit a legnagyobb nemzetközi vállalatok is büszkén tüntetnek fel kommunikációs anyagaikban. Korábban már kapott magyar termék reddot díjat, de az utóbbi években sajnos nem volt magyar nevezés.

A reddot pályázaton csak két évnél nem régebbi, legfeljebb 2005. július 1-ig piacra kerülő, sorozatgyártott termékek vehetnek részt. 12 termékcsoportban lehet nevezni. A pályázaton nevezési díjat kell fizetni. A partnerkapcsolat miatt a nevezési díj 50%-át és a kiállítási díjak kb. 30%-át a magyar jelentkezőknek elengedik.

Nevezési határidő: 2005. január 31.
A további feltételekről és költségekről kérjük, tájékozódjanak a reddot honlapon, vagy keressék fel a Magyar Formatervezési Tanács Irodáját.