2010. május 11-–27. között lehet szavazni a Design Világnapjára (június 29.) kiírt diák poszterpályázat legjobb pályaművére

Az ICSID (International Council of Societies of Industrial Design / Ipari Formatervezési Társaságok Nemzetközi Szövetsége) a tavalyi évhez hasonlóan idén is poszterpályázatot hirdetett tagegyetemeinek hallgatói számára. Magyarországról ennek értelmében a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Nyugat-magyarországi Egyetem diákjai nevezhettek be a versenybe.

Az ICSID idén arra kérte a pályázókat, műveikben hangsúlyozzák, hogy az emberek számára mennyire fontos a design, illetve hogyan segítheti őket. A pályázat témája az idei Design Világnap mottójára épül: ”Design: Ember alkotta megoldások egy öngyógyító világ kialakítására”. A poszter lehet egy kreatív illusztráció, vagy akár egy ezzel a témával összefüggő termék grafikai megjelenítése. 

Az internetes szavazáson a zsűri által kiválasztott legjobb öt pályamunkára lehet voksolni. A tavalyi sikert folytatva, idén két magyar alkotás képviseli hazánkat a legjobbak között.

Egy személy csak egy alkalommal adhatja le szavazatát. A pályázat eredményét 2010. május 31-én hirdetik ki.

Szavazni az alábbi linken lehet:
http://www.icsid.org/feature/opinion_poll.htm