Vállalkozóknak, kutatóknak ajánlott kiadványok

Szellemitulajdon-kezelés a közfinanszírozású kutatóhelyeken – összehasonlító elemzés és gyakorlati javaslatok
letölthető »

Szellemitulajdon-kezelés és a kutatási eredmények hasznosítása a közfinanszírozású kutatóhelyeken - összehasonlító elemzés és gyakorlati javaslatok
letölthető »

A kutatás-fejlesztési tevékenység minősítési rendszerének értékelése, különös tekintettel a 2017-ben hatályba lépett módosításokra / Deloitte Magyarország. - Budapest, 2018.
letölthető »

A kutatás-fejlesztés minősítési rendszerének értékelése: a bevezetés tapasztalatai. Értékelési jelentés / Deloitte Magyarország. - Budapest, 2014.
letölthető »

Start up guide: Üzleti tanácsok induló kreatívipari vállalkozók számára. - 2017. - letölthető pdf  formátumban.
A Magyar Formatervezési Tanács gondozásában elektronikus formában megjelenő útmutató hasznos információkat tartalmaz az újonnan vállalkozást alapító fiatalok számára.

Szellemivagyon-értékelés a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában / Káldos Péter. - SZTNH, 2013. - 62 p.
letölthető »

Szellemivagyon-értékelés a kutatóintézetekben: A technológiatranszfer nélkülözhetetlen eszköze / Káldos Péter. - SZTNH, 2011. - 24 p.
letölthető »

Szellemitulajdon-védelmi útmutató : A bútor-, bőr-, cipő illetve textiliparban tevékenykedő vállalkozások számára. - IPeuropAware; CIP, 2010. - 209 p. - A magyar változatot a Magyar Szabadalmi Hivatal készítette.
ismertető »  letölthető »

IP PANORAMATM . - Multimédia információs csomag
Az interaktív oktatócsomag üzletorientált megközelítésből tárgyalja a szellemi tulajdon védelmével kapcsolatos ismereteket, a kis- és középvállalkozások perspektíváján keresztül.
Tovább »