WIPO Hágai Megállapodásról szóló szemináriuma - 2016. június 23.

Az ipari minták nemzetközi letétbe helyezésére létrejött Hágai Megállapodásról szóló szeminárium – gyakorlati útmutató és visszajelzés Japán, a Koreai Köztársaság és az Amerikai Egyesült Államok mint megjelölt szerződéses felek hivatalai részéről

A Szellemi Tulajdon Világszervezete (World Intellectual Property Organization, WIPO) 2016. június 23-án Genfben szemináriumot rendez abból a célból, hogy gyakorlati útmutatást adjon azon felhasználók részére, akik nemzetközi formatervezésiminta-oltalmi bejelentéseikben az Amerikai Egyesült Államokat, Japánt és a Koreai Köztársaságot kívánják megjelölni. A szeminárium célja továbbá lehetőséget biztosítani arra, hogy az említett országok hivatalai megosszák a hágai rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat.

A szeminárium munkanyelve az angol.

 

Időpont:

A szeminárium 2016. június 23-án 09:00-kor kezdődik és 17:00-kor ér véget.

 

A szeminárium színhelye:                 

a WIPO genfi székháza, Room A

(34, chemin des Colombettes, Genf)

 

Regisztráció:

A jelentkezéshez online regisztráció szükséges:

https://webaccess.wipo.int/hague01/.

Jelentkezési határidő: 2016. június 16.

Regisztrációs díj: 300 CHF, amely tartalmazza a szemináriumon való részvételt, a dokumentumokat, az ebédet és a kávészüneteket. A regisztráció a regisztrációs díjnak a WIPO-hoz történő beérkezésével válik véglegessé.

Az online regisztráció elvégzése után a résztvevők a regisztrációs számot tartalmazó e-mailt kapnak. A regisztráció kizárólag 2016. június 16-ig törölhető. Ezt követően a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre.

A regisztrációval kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket az intregmail [169] wipo [961] int címre lehet megküldeni.

A névkitűzőket a WIPO New Access Centerben lehet átvenni (34, chemin des Colombettes, Genf, a WIPO AB épület északi oldala).  Regisztráció 08:00 órától.

 

A WIPO épületében csak névkitűzővel lehet tartózkodni.

 

További információ és dokumentáció:

http://www.wipo.int/meetings/en/details.jsp?meeting_id=39953.

 

Az utazásról és a szállásfoglalásról a résztvevőknek egyénileg kell gondoskodniuk.

2016/05/03