Az elektronikus PCT bejelentést (ePCT) bemutató szeminárium 2015. június 3.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) és a Szellemi Tulajon Világszervezete (World Intellectual Property Organization, WIPO) az elektronikus PCT bejelentést (ePCT) bemutató szemináriumot szervez.

2015. június 1-jétől az SZTNH mint Átvevő Hivatal is fogadhat PCT-bejelentéseket elektronikus úton a WIPO ePCT alkalmazásán keresztül. Ennek megfelelően a hazai bejelentők is igénybe vehetik az elektronikus bejelentések esetében járó díjkedvezményt. Az elektronikus bejelentés megkönnyítése érdekében az SZTNH a honlapján keresztül közvetlen elérhetőséget biztosít az ePCT alkalmazáshoz.   

A szemináriummal kapcsolatos főbb tudnivalók a következők. A rendezvény időpontja: 2015. június 3. szerda; helyszíne: az SZTNH földszinti konferenciaterme (1054 Budapest, Garibaldi u. 2.); munkanyelve: angol. Részvételi díj nincs, a részvétel a rendezvényen és a büféebéden ingyenes. A helyek korlátozott száma miatt regisztráció szükséges. Részvételi szándékát kérem, szíveskedjen 2015. május 27-ig az attila [961] peteri [169] hipo [961] gov [961] hu e-mail címre küldött regisztrációval jelezni.

Az előzetes program megtekinthető itt.

 

2015/05/19